Bijeenkomsten over subsidies en financiering, zonnepanelen en isoleren

gepubliceerd
15 March 2023, 11:52

Wij, Duurzaamheidsteam Zandweerd en Buurkracht, organiseren 3 bijeenkomsten over isoleren, zonnepanelen en over subsidies en financiering. Fysiek in de speeltuin, maar ook digitaal via een webinar. 

Wij hebben onze buurkracht gebruikt voor een isolatie- en zonnepanelenaanbod voor de buurt. Op de bijeenkomst lichten wij het aanbod, de keuzes en criteria toe. De leveranciers beantwoorden je vragen en je kunt meteen offertes aanvragen.

Maar hoe ga je dit betalen? Daarom hebben we het Deventer bedrijf WOAB gevraagd om een aparte bijeenkomst over geld te verzorgen. Ze vertellen je alles over subsidies en financiering. 


De webinars over de zonnepanelen en isoleren worden gehost door het Regionaal Energie Loket en de gemeente Deventer. Aanmelden kan hieronder (let op, je wordt doorgelinkt naar de site van de REL)

Informatieavond subsidies en financiering op vrijdag 31 maart van 19:30 - 20:30 uur. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

Informatieavond zonnepanelen op donderdag 13 april van 19:30 - 20:30 uur. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

Informatieavond isolatie op 17 mei van 19:30 - 20:30 uur. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

Groet van het Duurzaamheidsteam Zandweerd

 

Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Deventer.